Waarom Prefab?

Prefab Volendam is het duurzame antwoord op uw stikstofproblematiek.

Vraag offerte aan

Aannemer Volendam BV heeft de Expert Status als het gaat om prefab in de renovatie, verbouw en nieuwbouw. Vele aannemers en bouwbedrijven laten ons al jaren de prefab onderdelen van bouwprojecten verzorgen. Wij leggen u graag uit waarom prefab dé oplossing is voor uw bouwkundige vraagstukken.

Wat is prefab?

Prefabricage is een proces in de bouw waarbij materialen van tevoren in een fabriek of werkplaats tot maatwerk elementen worden gemaakt. Daarna worden deze betonnen, of houten elementen gebruiksklaar naar de bouwplaats getransporteerd. Deze bouwmethode noemt men ook montagebouw.

Sneller bouwen: zonder concessies

Alle onderdelen die voorheen binnen de bouw- of verbouw op traditionele wijze werden opgebouwd, kunnen vrijwel altijd ook in prefab uitgevoerd worden. Dit betekent sneller bouwen, zónder concessies te doen aan comfort en kwaliteit. Dit resulteert dat wij een nieuwbouwwoning Turn-Key kunnen opleveren in 14 weken tijd

Productie en transport

Omdat wij zelf alle elementen maken zijn we niet afhankelijk van leveranciers en kunnen zeer snel schakelen en leveren. De goederen worden middels dieplader transport netjes op de afgesproken tijd bij u op de bouwplaats afgeleverd. Uiteraard kunt u de prefab elementen ook zelf bij ons (laten) ophalen.

Prefab: voor de duurzame bouwer!

Bouwen met hout is in de regel duurzamer dan traditionele bouw. De bomen waar het hout van wordt gemaakt hebben tijdens hun leven veel CO2 opgeslagen. Zolang dit hout onderdeel is van uw woning, functioneert het dus als CO2 opslag. Bovendien besparen wij dankzij prefab bouwen tot wel 40% aan transportbewegingen richting de bouwplaats.

Bent u nieuwsgierig naar onze stikstofberekeningen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op!

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan