Prefab Villa

Prefab villa bouwen? Aannemer Volendam BV heeft de expert status als het gaat om prefab in de renovatie, verbouw en nieuwbouw werkzaamheden. Diverse aannemers en bouwbedrijven door het hele land laten werken al jarenlang met ons samen om prefab bouwprojecten te verzorgen. Wij leggen u graag uit waarom het bouwen van een prefab vrijstaande woning de toekomst is!

Hoe verloopt de bouw van een prefab villa?

Het bouwen van een prefab villa is een proces waarbij materialen van tevoren in een fabriek of werkplaats tot maatwerk elementen worden gemaakt. Daarna worden deze betonnen, of houten elementen gebruiksklaar naar de bouwplaats getransporteerd en aan elkaar gekoppeld. Deze bouwmethode noemt men ook wel montagebouw. Deze bouwmethode wordt ook toegepast bij bijvoorbeeld de bouw van een:

Wat kost een prefab villa?

Vrijwel alle grote onderdelen in de bouw kunnen ook in prefab uitgevoerd worden. Dit betekent sneller bouwen, zónder concessies te doen aan comfort en kwaliteit. In de meeste gevallen is de prijs van een prefab villa daarom ook lager dan een traditioneel gebouwde woning. Informeer vrijblijvend naar prijs van een prefab villa.

Wat zijn de voordelen?

Bent u van plan om binnenkort een villa te kopen? Dan is het verstandig om te kiezen voor een prefab villa, want dit biedt enorm veel voordelen t.o.v. de bouw van een normale villa. We hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • De bouwtijd is een stuk korter
  • De villa wordt tijdens ideale omstandigheden gebouwd in een fabriek
  • Door de snelheid waarmee gebouwd kan worden, is het een stuk goedkoper
  • Voor de uitstraling van de villa is een hoop mogelijk op het gebied van kleur en details

Duurzaamheid

Bouwen met hout is vaak duurzamer dan traditionele bouw. De bomen waar het hout van wordt gemaakt hebben tijdens hun leven veel CO2 opgeslagen. Zolang dit hout onderdeel is van uw woning, functioneert het dus als CO2 opslag. Bovendien kan prefab bouwen tot wel 40% aan transportbewegingen richting de bouwplaats besparen!

Contact opnemen?

Bent u overtuigd van alle voordelen die prefab biedt en wilt u uw villa ook op deze manier laten bouwen? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact met ons op. We kunnen dan vrijblijvend alle wensen die u heeft doornemen en op papier zetten. Hierdoor krijgen wij een beter beeld van alle werkzaamheden die verricht zullen moeten worden om vervolgens een vrijblijvende offerte op maat voor u te maken. Wilt u toch nog meer informatie? Lees dan alles over prefab. Het is ook mogelijk om ons te mailen: info@prefabvolendam.nl of te bellen: 0299-700250.

Voordelen

  • Stuk goedkoper
  • Ontzettend duurzaam
  • Bouwproces is sneller afgerond
  • Villa van hoogwaardige kwaliteit
  • 40% minder transportbewegingen

Wij bouwen duurzaam

Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, Dit is waar Aannemer Volendam/ Prefab Volendam goed op inspelen. Bijna ieder woningontwerp kan prefab gemaakt worden als een Hout Skeletbouw woning.

Meer informatie

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan