Prefab 2 onder 1 kap

Prefab 2 onder 1 kap woning laten bouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al jarenlang zijn wij expert op het gebied van prefab woningen. Veel aannemers en opdrachtgevers hebben ons de afgelopen jaren vele projecten mogen aanbieden die met succes zijn afgerond. Wij leggen u graag uit waarom prefab-woningbouw de toekomst is!

Wat kost een 2 onder 1 kap prefab woning?

De kosten voor het bouwen van een 2 onder 1 kap woning zijn voor elk project natuurlijk uniek. De wensen van de klant zijn altijd anders. Om de prijs zo goed mogelijk in kaart te kunnen brengen, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat wij een prijs op maat kunnen maken.

Wel kunnen wij u verzekeren dat de kosten van een twee onder een kapwoning van prefab stukken goedkoper is dan een reguliere 2 onder 1 kap woning. Dit komt door de duurzame manier van bouwen. Wilt u daar meer informatie over? Lees dan alles over prefab.

2 onder 1 kap prefab

Wat zijn de voordelen?

Wanneer u kiest voor een prefab 2 onder 1 kap woning kiest u automatisch voor veel voordelen ten opzichte van een normale twee onder een kap. Benieuwd naar alle voordelen? We hebben ze voor u op een rijtje gezet:

 • De kosten zijn een stuk lager
 • De bouwtijd is een stuk korter
 • De bouw is ontzettend duurzaam
 • In de fabriek zijn ideale bouwomstandigheden
 • Er is veel keuzevrijheid op het gebied van uitstraling en kleur

Hoe wordt een prefab 2 onder 1 kap woning gebouwd?

Bij prefabricage worden materialen van tevoren in een fabriek of op de werkplaats tot maatwerk elementen gemaakt. Vervolgens worden deze elementen gebruiksklaar gemaakt en naar de bouwplaats getransporteerd. Hier worden ze vervolgens ook aan elkaar gekoppeld. Deze bouwmethode noemt men ook wel montagebouw. Deze bouwmethode wordt bij alles met betrekking tot prefab toegepast, bijvoorbeeld ook bij de bouw van een:

Is een 2 onder 1 kap woning duurzaam?

Bouwen met hout is in de meeste gevallen een stuk duurzamer dan traditionele bouw. Hout wordt namelijk gemaakt van bomen en deze bomen hebben tijdens hun leven veel CO2 opgeslagen. Zolang dit hout onderdeel is van uw woning, dan zal het ook blijven functioneren als CO2-opslag.

Prefab bouwen kan daarnaast ook nog eens tot wel 40% aan transportbewegingen richting de bouwplaats besparen! Alle onderdelen van een twee-onder-een-kapwoning worden namelijk al op de bouwplaats aan elkaar gekoppeld. Prefab bouwen is dus een manier van bouwen van de toekomst.

Het bouwproces

De bouw van een prefab 2 onder 1 kap woning is in de meeste gevallen snel afgerond. Alle onderdelen worden namelijk in onze eigen werkplaats gemaakt. Bovendien zijn wij nauwelijks afhankelijk van andere partijen. Hierdoor kunnen wij sneller schakelen en leveren. Wij streven ernaar om uw woning in één keer binnen de afgesproken planning te leveren.

Prefab 2 onder 1 woning laten bouwen?

Bent u van plan om een prefab 2 onder 1 kap woning te laten bouwen? Dan zet u een goede stap in de richting van duurzaam bouwen en leven. Wij streven er altijd naar om uw project in één keer binnen de afgesproken tijdsplanning te realiseren.  Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte. Het is ook mogelijk om ons te mailen: info@prefabvolendam.nl of te bellen: 0299-700250. Wij zijn graag uw partner bij het bouwen van een woning!

Voordelen

 • Korte bouwtijd
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Een woning van hoogwaardige kwaliteit
 • Een stuk duurzamer dan traditionele bouw
 • Hout is een stuk duurzamer en recyclebaar
 • Tot wel 40% minder transportbewegingen

Wij bouwen duurzaam

Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, Dit is waar Aannemer Volendam/ Prefab Volendam goed op inspelen. Bijna ieder woningontwerp kan prefab gemaakt worden als een Hout Skeletbouw woning.

Meer informatie

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan