Prefab dakkapel

Prefab dakkapel laten plaatsen? Dan bent u bij Prefab Volendam BV aan het juiste adres. Wij hebben de expert status als het gaat om prefab in de renovatie, verbouw en nieuwbouw. Vele aannemers- en bouwbedrijven laten ons al jaren de prefab onderdelen van hun bouwprojecten verzorgen. Wij hebben deal vele prefab dakkapellen geproduceerd. Wat u wensen op het gebied van prefab ook zijn: wij kunnen het leveren.

Hoe werkt de bouw van een prefab dakkapel?

Prefabricage is een proces in de bouw waarbij de materialen van tevoren op de werkplaats of in een fabriek tot maatwerk elementen worden gemaakt. Na dit proces worden de elementen gebruiksklaar naar de bouwplaats getransporteerd. Hier worden deze elementen vervolgens aan elkaar gekoppeld. Een prefab dakkapel wordt vaak als één element geleverd. Hierdoor is het mogelijk om deze in slechts één dag te plaatsen. Dit zal ook de prijs omlaag brengen. Deze manier van bouwen wordt toegepast bij vele projecten, zoals bij de bouw van een:

kosten prefab dakkapel

De kosten van een prefab dakkapel zijn vooraf lastig te bepalen. De prijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie en het aantal vierkante meters. Wij maken bij Prefab Volendam BV alle elementen zelf. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van leveranciers en kunnen we snel leveren en schakelen. Dit zal de kosten naar beneden brengen. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen we de juiste prijs voor u vaststellen.

Prefab bouwen is duurzaam

Bouwen met hout is in de regel duurzamer dan traditionele bouw. De bomen waar het hout van wordt gemaakt hebben tijdens hun leven veel CO2 opgeslagen. Zolang dit hout onderdeel is van uw woning, functioneert het dus als CO2 opslag. Bovendien besparen wij dankzij prefab bouwen tot wel 40% aan transportbewegingen richting de bouwplaats.

Bouwen van een prefab dakkapel

Wij van Prefab Volendam streven ernaar om uw project in één keer binnen de afgesproken tijdsplanning te realiseren. Uiteraard volledig afgestemd op uw wensen en volgens het bouwbesluit. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de eindeloze mogelijkheden van een prefab dakkapel.

Prefab dakkapel plaatsen?

Bent u van plan om een dakkapel van prefab te laten plaatsen? Dit is een hele goede stap in de richting van duurzaam bouwen. Prefab Volendam BV wil u hier graag bij helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte of voor meer informatie. Het is ook mogelijk om ons te mailen: info@prefabvolendam.nl of te bellen: 0299-700250

De voordelen van prefab

  • Kortere bouwtijd in de uitvoeringsfase
  • Constante kwaliteit: gefabriceerd in gespecialiseerde werkplaats
  • Ook in combinatie met ribcassette-, kanaalplaat-, of breedplaatvoer
  • Pand is sneller wind-, en waterdicht
  • De onderdelen zijn eenvoudig te plaatsen
  • Tot wel 40% minder transportbewegingen naar de bouwplaats
  • Dankzij gebruik van het hout volstaat een lichtere fundering
  • Wanden en vloeren worden gevuld met isolatiemateriaal
  • Hout is volledig recyclebaar en duurzaam
  • Alle onderdelen zijn gekoppeld voor een extra sterke constructie

Wij bouwen duurzaam

Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, Dit is waar Aannemer Volendam/ Prefab Volendam goed op inspelen. Bijna ieder woningontwerp kan prefab gemaakt worden als een Hout Skeletbouw woning.

Meer informatie

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan