Prefab dakkapel laten plaatsen? Dan bent u bij Aannemer Volendam aan het juiste adres. Wij hebben de expert status als het gaat om prefab in de renovatie, verbouw en nieuwbouw. Vele aannemers- en bouwbedrijven laten ons al jaren de prefab onderdelen van hun bouwprojecten verzorgen. Wij hebben deal vele prefab dakkapellen geproduceerd. Wat u wensen op het gebied van prefab ook zijn: wij kunnen het leveren.

Hoe werkt de bouw van een prefab dakkapel?

Prefabricage is een proces in de bouw waarbij materialen van tevoren in een fabriek of werkplaats tot maatwerk elementen worden gemaakt. Daarna worden deze elementen gebruiksklaar naar de bouwplaats getransporteerd en aan elkaar gekoppeld. Een prefab dakkapel wordt vaak als één element geleverd. Hierdoor is het mogelijk om deze in één dag te plaatsen.

Wat kost een prefab dakkapel?

Omdat wij zelf alle elementen maken zijn we niet afhankelijk van leveranciers en kunnen zeer snel schakelen en leveren. De goederen worden middels dieplader transport netjes op de afgesproken tijd bij u op de bouwplaats afgeleverd. Uiteraard kunt u de prefab elementen ook zelf bij ons (laten) ophalen. Wij informeren u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden en prijs van prefab dakkapellen.

Duurzaamheid

Bouwen met hout is in de regel duurzamer dan traditionele bouw. De bomen waar het hout van wordt gemaakt hebben tijdens hun leven veel CO2 opgeslagen. Zolang dit hout onderdeel is van uw woning, functioneert het dus als CO2 opslag. Bovendien besparen wij dankzij prefab bouwen tot wel 40% aan transportbewegingen richting de bouwplaats.

Bouwen van een prefab dakkapel

Wij van Prefab Volendam streven ernaar om uw project in één keer binnen de afgesproken tijdsplanning te realiseren. Uiteraard volledig afgestemd op uw wensen en volgens het bouwbesluit. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de eindeloze mogelijkheden van een prefab dakkapel.

De voordelen van prefab

  • Kortere bouwtijd in de uitvoeringsfase
  • Constante kwaliteit: gefabriceerd in gespecialiseerde werkplaats
  • Ook in combinatie met ribcassette-, kanaalplaat-, of breedplaatvoer
  • Pand is sneller wind-, en waterdicht
  • De onderdelen zijn eenvoudig te plaatsen
  • Tot wel 40% minder transportbewegingen naar de bouwplaats
  • Dankzij gebruik van het hout volstaat een lichtere fundering
  • Wanden en vloeren worden gevuld met isolatiemateriaal
  • Hout is volledig recyclebaar en duurzaam
  • Alle onderdelen zijn gekoppeld voor een extra sterke constructie

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan