Prefab dak

Prefab dak bouwen? Aannemer Volendam BV heeft de expert status als het gaat om prefab in de nieuwbouw, verbouw en de renovatie. Vele aannemers en bouwbedrijven laten ons al jaren de prefab onderdelen van bouwprojecten verzorgen waaronder ook prefab daken. Wij leggen u graag uit waarom deze manier van bouwen de toekomst is!

Het plaatsen van een prefab dak

Prefabricage is een nieuwe en duurzame manier van bouwen. Bij deze manier worden de materialen vooraf in een fabriek of werkplaats gemaakt. Vervolgens worden deze elementen volledig gebruiksklaar gemaakt op de werkplaats of in de fabriek. Daarna kunnen alle onderdelen naar de bouwplaats getransporteerd worden en aan elkaar gekoppeld worden. Een prefab dak kan in sommige gevallen als één element worden geleverd. Het is daardoor zelfs mogelijk om het dak in slechts één dag te plaatsen! Hierdoor heeft u dus weinig last van alle werkzaamheden en kan alles snel afgerond worden. Bovendien brengt dit ook de kosten enorm naar beneden. Deze manier van bouwen wordt toegepast bij vele projecten, zoals bij de bouw van een:

De stappen voor het plaatsen van een prefab dak

Wanneer u contact met ons heeft opgenomen, zullen wij zorgvuldig te werk gaan. Hieronder ziet u een stappenplan die wij volgen bij het plaatsen van een dak van prefab.

  1. Kennismaken/wensen in kaart brengen
  2. Ontwerp van het dak
  3. Prijsopgave
  4. Het dak wordt gebouwd in de werkplaats
  5. Aflevering en plaatsing op locatie
  6. Afhandeling

Wat kost een prefab dak?

De kosten van een prefab dak zijn vooraf lastig te bepalen. De prijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de afmetingen van het dak. Wij maken bij Prefab Volendam zelf alle elementen die nodig zijn voor een dak van prefab. Hierdoor zijn wij onafhankelijk van leveranciers en kunnen wij sneller leveren en schakelen. Hierdoor zullen de kosten lager zijn. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, kunt u contact met ons opnemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

Is een prefab bouwen duurzaam?

Het bouwen van daken met hout is vaak duurzamer dan traditionele bouw. Bomen waar het hout van wordt gemaakt hebben namelijk in hun leven veel CO2 opgeslagen. Zolang dit hout onderdeel is van uw woning, functioneert het dus als CO2 opslag. Daarnaast kan prefab bouwen tot wel 40% aan transportbewegingen richting de bouwplaats besparen!

Neem contact met ons op

Bent u overtuigd van de eigenschappen van een prefab dak? U zet een zeer goede stap in de richting van duurzaam bouwen. Wij helpen u hier graag bij. U kunt bij ons altijd terecht met uw vragen met betrekking tot prefab. Daarnaast zijn wij heel graag uw partner in het plaatsen van dit soort daken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of voor het aanvragen van een offerte. Het is ook mogelijk om ons te mailen: info@prefabvolendam.nl of te bellen: 0299-700250

Wij bouwen duurzaam

Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, Dit is waar Aannemer Volendam/ Prefab Volendam goed op inspelen. Bijna ieder woningontwerp kan prefab gemaakt worden als een Hout Skeletbouw woning.

Meer informatie

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan