Prefab dak bouwen? Aannemer Volendam BV heeft de expert status als het gaat om prefab in de nieuwbouw, verbouw en de renovatie. Vele aannemers en bouwbedrijven laten ons al jaren de prefab onderdelen van bouwprojecten verzorgen waaronder ook prefab daken. Wij leggen u graag uit waarom deze manier van bouwen de toekomst is!

Het plaatsen van een prefab dak

Prefabricage is een nieuwe en duurzame manier van bouwen. Bij deze manier worden de materialen vooraf in een fabriek of werkplaats gemaakt. Vervolgens worden deze elementen volledig gebruiksklaar gemaakt op de werkplaats of in de fabriek. Daarna kunnen alle onderdelen naar de bouwplaats getransporteerd worden en aan elkaar gekoppeld worden. Een prefab dak kan in sommige gevallen als één element worden geleverd. Het is daardoor zelfs mogelijk om het dak in slechts één dag te plaatsen! Hierdoor heeft u dus weinig last van alle werkzaamheden en kan alles snel afgerond worden. Bovendien brengt dit ook de kosten enorm naar beneden.

Stappenplan voor het plaatsen van een prefab dak

  1. Kennismaken/wensen in kaart brengen
  2. Ontwerp van het dak
  3. Prijsopgave
  4. Het dak wordt gebouwd in de werkplaats
  5. Aflevering en plaatsing op locatie

Wat kost een prefab dak?

Bij Prefab Volendam BV maken wij zelf alle elementen die nodig zijn voor een prefab dak. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van leveranciers en kunnen wij dus zeer snel schakelen en leveren. De goederen worden afgeleverd op de afgesproken tijd en bouwplaats middels dieplader transport. Uiteraard is het ook mogelijk om de prefab elementen zelf bij ons op te (laten) halen. Wij informeren u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden. Ook informeren wij u graag over de prijzen van een prefab dak. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Duurzaamheid

Het bouwen van daken met hout is vaak duurzamer dan traditionele bouw. Bomen waar het hout van wordt gemaakt hebben namelijk in hun leven veel CO2 opgeslagen. Zolang dit hout onderdeel is van uw woning, functioneert het dus als CO2 opslag. Daarnaast kan prefab bouwen tot wel 40% aan transportbewegingen richting de bouwplaats besparen!

Prefab dak kopen?

Bent u van plan om een prefab dak te kopen? Dan zet u een hele goede stap in de richting van duurzaam bouwen. En wij helpen u daar graag bij. U kunt bij ons terecht met al uw vragen met betrekking tot prefab. Daarnaast zijn wij graag uw partner in het plaatsen van dit soort daken.

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan