Prefab aanbouw laten bouwen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben de Expert Status als het gaat om prefab in de renovatie, verbouw en nieuwbouw. Vele aannemers en bouwbedrijven laten ons al jaren de prefab onderdelen van bouwprojecten verzorgen. Wij leggen u graag uit waarom prefab dé oplossing is voor wanneer u relatief goedkoop een aanbouw wilt laten plaatsen.

Hoe werkt een prefab aanbouw?

Prefabricage is een proces in de bouw waarbij materialen van tevoren in een fabriek of werkplaats tot maatwerk elementen worden gemaakt. Daarna worden deze elementen gebruiksklaar naar de bouwplaats getransporteerd en aan elkaar gekoppeld. Een prefab aanbouw kan soms als één element geleverd. Hierdoor is het zelfs mogelijk om deze in één dag te plaatsen!

Wat kost een prefab aanbouw?

Alle onderdelen die voorheen binnen de bouw- of verbouw op traditionele wijze werden opgebouwd, kunnen vrijwel altijd ook in prefab uitgevoerd worden. Dit betekent sneller bouwen, zónder concessies te doen aan comfort en kwaliteit. In de regel is een prefab aanbouw sneller en goedkoper dan traditionele bouw. Informeer vrijblijvend naar de prijzen van een prefab aanbouw.

Duurzaamheid

Bouwen met hout is in de regel duurzamer dan traditionele bouw. De bomen waar het hout van wordt gemaakt hebben tijdens hun leven veel CO2 opgeslagen. Zolang dit hout onderdeel is van uw woning, functioneert het dus als CO2 opslag. Bovendien besparen wij dankzij prefab bouwen tot wel 40% aan transportbewegingen richting de bouwplaats. Hierdoor is uw aanbouw op een duurzame manier gebouwd.

Hoelang duurt het bouwen van een prefab aanbouw?

Wij maken alle elementen zelf in onze eigen werkplaats en zijn bijna niet afhankelijk. Hierdoor kunnen wij snel leveren! Wij van Prefab Volendam streven ernaar om uw uitbouw van prefab in één keer binnen de afgesproken tijdsplanning te realiseren. Uiteraard volledig afgestemd op uw wensen en volgens het bouwbesluit.

Serre

Wilt u liever niet een hele grote aanbouw, maar bijvoorbeeld een serre? Dat is ook mogelijk. Lees alles over een prefab serre.

Neem contact met ons op

Ieder project is uniek en zo behandelen wij deze dan ook. De meeste type aanbouwen en woningen zijn uit te voeren in houtskeletbouw. Prefab Volendam kan deze volledig uitwerken als kant-en-klaar bouwpakket. Daarvoor werken wij de woning netjes uit in 3d constructie- en werktekeningen. Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor de eindeloze mogelijkheden voor een prefab aanbouw!

De voordelen van prefab

  • Kortere bouwtijd in de uitvoeringsfase
  • Constante kwaliteit: gefabriceerd in gespecialiseerde werkplaats
  • Ook in combinatie met ribcassette-, kanaalplaat-, of breedplaatvoer
  • Pand is sneller wind-, en waterdicht
  • De onderdelen zijn eenvoudig te plaatsen
  • Tot wel 40% minder transportbewegingen naar de bouwplaats
  • Dankzij gebruik van het hout volstaat een lichtere fundering
  • Wanden en vloeren worden gevuld met isolatiemateriaal
  • Hout is volledig recyclebaar en duurzaam
  • Alle onderdelen zijn gekoppeld voor een extra sterke constructie

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan