Prefab aanbouw

Prefab aanbouw laten bouwen? Dan bent u bij Prefab Volendam BV aan het juiste adres. Wij hebben de Expert Status als het gaat om prefab in de verbouw, renovatie en nieuwbouw. Vele aannemers en bouwbedrijven laten ons al jaren de prefab onderdelen van bouwprojecten verzorgen. Wij leggen u graag uit waarom prefab dé oplossing is voor wanneer u relatief goedkoop een aanbouw wilt laten plaatsen.

Hoe werkt een prefab aanbouw?

Prefabricage is een proces in de bouw waarbij materialen van tevoren in een fabriek of werkplaats tot maatwerk elementen worden gemaakt. Daarna worden deze elementen gebruiksklaar naar de bouwplaats getransporteerd en aan elkaar gekoppeld. Een prefab aanbouw kan soms als één element geleverd. Hierdoor is het zelfs mogelijk om deze in één dag te plaatsen! Dit zal de kosten omlaag brengen. Prefab bouwen heeft dus vele voordelen! Prefabricage wordt ook toegepast bij bijvoorbeeld de bouw van een:

Is prefab bouwen duurzaam?

Bouwen met hout is duurzamer dan traditionele bouw. Hout wordt namelijk gemaakt van bomen. Bomen hebben veel CO2 opgeslagen in hun leven. Zolang dit hout onderdeel is van uw woning, zal het blijven functioneren als CO2 opslag. Bovendien besparen wij dankzij prefab bouwen tot wel 40% aan transportbewegingen richting de bouwplaats. Hierdoor wordt uw aanbouw dus op een duurzame en verantwoorde manier gebouwd.

Hoelang duurt het bouwen van een prefab aanbouw?

Wij maken alle elementen zelf in onze eigen werkplaats en zijn bijna niet afhankelijk. Hierdoor kunnen wij  een prefab aanbouw snel leveren! Wij van Prefab Volendam streven ernaar om uw uitbouw van prefab in één keer binnen de afgesproken tijdsplanning te realiseren. Uiteraard volledig afgestemd op uw wensen en volgens het bouwbesluit.

Kosten prefab aanbouw

De kosten van een prefab aanbouw zijn vooraf lastig te bepalen. Deze prijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal vierkante meters. Wij maken bij Prefab Volendam BV zelf alle materialen die nodig zijn voor een prefab aanbouw. Hierdoor zijn we onafhankelijk en kunnen we snel schakelen en leveren. Hierdoor zullen de kosten voor een aanbouw lager zijn. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, kunt u contact met ons opnemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen. Een prefab aanbouw is goedkoper dan wanneer deze op een andere manier wordt gebouwd.

Andere mogelijkheden

Er zijn uiteraard ook andere opties dan een grote aanbouw. Zo is een serre ook mogelijk. Wilt u hier meer over weten? Lees dan alles over een prefab serre.

Prefab aanbouw: direct contact

Ieder project is uniek en zo behandelen wij deze dan ook. De meeste type aanbouwen en woningen zijn uit te voeren in houtskeletbouw. Prefab Volendam kan deze volledig uitwerken als kant-en-klaar bouwpakket. Daarvoor werken wij de woning netjes uit in 3d constructie- en werktekeningen. Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor de eindeloze mogelijkheden voor een prefab aanbouw! Het is ook mogelijk om ons te mailen: info@prefabvolendam.nl of te bellen: 0299-700250.

De voordelen van prefab

  • Kortere bouwtijd in de uitvoeringsfase
  • Constante kwaliteit: gefabriceerd in gespecialiseerde werkplaats
  • Ook in combinatie met ribcassette-, kanaalplaat-, of breedplaatvoer
  • Pand is sneller wind-, en waterdicht
  • De onderdelen zijn eenvoudig te plaatsen
  • Tot wel 40% minder transportbewegingen naar de bouwplaats
  • Dankzij gebruik van het hout volstaat een lichtere fundering
  • Wanden en vloeren worden gevuld met isolatiemateriaal
  • Hout is volledig recyclebaar en duurzaam
  • Alle onderdelen zijn gekoppeld voor een extra sterke constructie

Wij bouwen duurzaam

Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, Dit is waar Aannemer Volendam/ Prefab Volendam goed op inspelen. Bijna ieder woningontwerp kan prefab gemaakt worden als een Hout Skeletbouw woning.

Meer informatie

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan