Prefab serre laten bouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de Expert Status als het gaat om prefabricage in zowel renovatie als nieuwbouw. Veel particulieren gingen u al voor om een serre van prefab te laten bouwen. Wij leggen u dan ook graag uit, waarom prefabricage dé oplossing is voor u en waarom u een stuk voordeliger uit bent!

 

Wat kost een prefab serre?

De prijs van een prefab serre zijn per project natuurlijk verschillend. De afmetingen en het aantal uren dat nodig is om de serre af te monteren zijn elke keer weer anders. Het grote voordeel van een prefab van serre is dat deze een stuk goedkoper is dan een normale serre. Dit komt, omdat bij prefabricage alle onderdelen in een fabriek of werkplaats in elkaar worden gezet. Deze worden vervolgens in één keer op transport gezet naar de woning en direct in elkaar gezet. Deze serre kan vervolgens aan het huis geplaatst worden. Om een prijs op maat te kunnen maken, kunt u het beste vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

Isolatie

In veel gevallen is een serre aanbouw gemaakt van hout en glas. Wij krijgen dan ook vaak de vraag of het in een serre wel warm genoeg kan worden, omdat het een los onderdeel is van de woning. Ook met een prefab serre is dit probleem verholpen. Wij voorzien het houten paneel van isolatiemateriaal, zodat de warmte in de ruimte blijft. De serre is zo dus goed geïsoleerd.

isolatie materiaal geplaatst in een prefab serre

Hoelang duurt het bouwproces?

Het bouwen van een prefabricage serre is in de meeste gevallen sel afgerond. Dit komt, omdat zoals al eerder genoemd, alle elementen in onze werkplaats worden gemonteerd. Wij zijn dus niet afhankelijk van andere partijen. Hierdoor kunnen wij ontzettend snel leveren en monteren. Hoelang het bouwen duurt, is ook afhankelijk van de afmetingen van de serre. Er zijn namelijk verschillende afmetingen. Deze kunt u uiteraard zelf bepalen. Een aantal voorbeelden zijn: 10 m2, 15 m2 en 30 m2.

Prefab serre aanbouwen?

Bent u van plan om een serre uitbouw te laten plaatsen? Dan zet u een goede stap in de richting van duurzaam bouwen en leven. Hier helpen wij u uiteraard graag bij. Voor al uw vragen met betrekking tot prefab, kunt u bij ons terecht.

Voordelen van een prefab serre

  • Het is een stuk goedkoper
  • Een prefab serre is heel duurzaam

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan