Prefab erker laten aanbouwen? Aannemer Volendam BV heeft de expert status wanneer het gaat om prefab in de nieuwbouw, verbouw en/of renovatie. Vele bouwbedrijven en aannemers laten ons al jaren de prefab onderdelen verzorgen van bouwprojecten waaronder ook prefab erkers. Wij leggen u graag uit waarom deze manier van bouwen de toekomst is!

Het aanbouwen van een erker

Prefabricage is een duurzame en nieuwe wijze van bouwen. Bij deze manier van bouwen worden de materialen vooraf op de werkplaats of in een fabriek gemaakt. Deze materialen worden vervolgens volledig gebruiksklaar gemaakt. Daarna kunnen de onderdelen naar de bouwplaats getransporteerd worden en aan elkaar gekoppeld worden. Een erker kan in slechts één dag geplaatst worden! Hierdoor heeft u bijna geen last van alle werkzaamheden en kan alles snel afgerond worden. Dit brengt ook de kosten naar beneden.

Voordelen van prefab erker

Het aanbouwen van een prefab erker heeft verschillende voordelen. Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje:

  • Meer woonruimte
  • Makkelijk te plaatsen
  • Meer lichtval in je ruimte
  • Prefab is goedkoper dan normaal bouwen
  • De plaatsing van een prefab erker is zeer snel
  • Een erker zorgt voor een prachtige uitstraling
  • Het zorgt voor een meerwaarde van je huis of bedrijf

Wat kost een prefab erker?

Wij maken bij Prefab Volendam BV zelf alle elementen die nodig zijn voor een prefab erker. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van leveranciers. Bovendien kunnen wij hierdoor zeer snel schakelen en leveren. De goederen worden op een afgesproken tijd en bouwplaats middels dieplader transport afgeleverd. Natuurlijk is het ook mogelijk om de prefab elementen zelf bij ons op te (laten) halen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de prijzen van een prefab erker. U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen.

Duurzaamheid

Bouwen met hout is een stuk duurzamer dan traditionele bouw. De bomen waar het hout van wordt gemaakt, hebben veel CO2 opgeslagen tijdens hun leven. Dit hout functioneert dus als CO2 opslag, zolang dit onderdeel is van uw woning. Daarnaast besparen wij dankzij prefab bouwen tot wel 40% aan transportbewegingen richting de bouwplaats. Prefab bouwen is dus een manier van bouwen van de toekomst!

Prefab erker kopen?

Bent u van plan om een prefab erker aan te bouwen? Dan zet u een zeer goede stap in de richting van duurzaam bouwen. Hier helpen wij u graag bij. Bij ons kunt u altijd terecht met al uw vragen met betrekking tot prefab. Daarnaast zijn wij graag uw partner in het plaatsen van dit soort erkers.

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan