Prefab bungalow

Prefab bungalow bouwen? Aannemer Volendam BV heeft de expert status als het gaat om het bouwen van alle soorten prefab woningen. Vele aannemers en bouwbedrijven laten ons al jaren de prefab onderdelen van hun bouwprojecten verzorgen. Wij leggen u graag uit waarom prefab woningbouw voor u zo voordelig is!

Wat kost een prefab bungalow?

Bij prefabricage worden alle grote onderdelen van tevoren in en elkaar gezeten en in zijn geheel vervoerd. Vervolgens word alles een stuk sneller in elkaar gezet. Dit houdt in dat de kosten voor het bouwen van een prefab bungalow een stuk lager liggen dan wanneer er wordt gekozen voor traditioneel bouwen. Informeer vrijblijvend eens naar wat het voor u zou gaan kosten.

Wat zijn de voordelen?

Het bouwen van een prefab bungalow biedt vele voordelen t.o.v. een normale bungalow. Wij hebben alle voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Het bouwen van een prefab bungalow gaat een stuk sneller
  • Qua uitstraling van de bungalow zijn er veel opties mogelijk
  • Door de snelle bouwtijd zijn alle kosten een stuk goedkoper
  • De bouw gebeurd tijdens ideale omstandigheden in een fabriek

Waarom kiezen voor prefab?

Bouwen met hout is vaak duurzamer dan traditionele bouw. Het hout van de bomen dat voor prefabricage wordt gebruikt, hebben tijdens hun leven ontzettend veel CO2 opgeslagen. Dit hout functioneert dus als het ware als een CO2 opslag van uw bungalow. Wilt u meer informatie? Lees dan alles over prefab.

Hoe verloopt de bouw van een prefab bungalow?

De bouw van een geprefabriceerde bungalow is heel anders dan bij een normale bungalow. Bij prefabricage worden alle materialen van tevoren in onze werkplaats één geheel in elkaar gezet. Vervolgens worden de elementen met ons eigen transport naar de bouwplaats gebracht en wordt de bungalow verder afgewerkt. Deze manier van bouwen wordt ook toegepast bij projecten zoals de bouw van een:

Prefab bungalow laten bouwen?

Wilt u een bungalow van prefab laten bouwen? Dan zet u een zeer goede stap in de richting van duurzaam bouwen en leven. Prefab Volendam helpt u hier graag bij. Neem vrijblijvend contact op voor het aanvragen van een offerte. Wij zijn graag uw partner. Het is ook mogelijk om ons te mailen: info@prefabvolendam.nl of te bellen: 0299-700250. Bovendien kunt u altijd advies bij ons opvragen.

Voordelen

  • Heel duurzaam
  • De bouwtijd is veel korter
  • De bouwkosten zijn een stuk goedkoper

Wij bouwen duurzaam

Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, Dit is waar Aannemer Volendam/ Prefab Volendam goed op inspelen. Bijna ieder woningontwerp kan prefab gemaakt worden als een Hout Skeletbouw woning.

Meer informatie

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan