Prefab bungalow

Prefab bungalow bouwen? Aannemer Volendam BV heeft de expert status als het gaat om het bouwen van alle soorten prefab woningen. Vele aannemers en bouwbedrijven laten ons al jaren de prefab onderdelen van hun bouwprojecten verzorgen. Wij leggen u graag uit waarom prefab woningbouw voor u zo voordelig is!

Hoe verloopt de bouw van een prefab bungalow?

De bouw van een prefab bungalow is heel anders dan bij een normale bungalow. Bij prefabricage worden alle materialen van tevoren in onze werkplaats één geheel in elkaar gezet. Vervolgens worden de elementen met ons eigen transport naar de bouwplaats gebracht en wordt de bungalow verder afgewerkt.

Wat kost een prefab bungalow?

Bij prefabricage worden alle grote onderdelen van tevoren in en elkaar gezeten en in zijn geheel vervoerd. Vervolgens word alles een stuk sneller in elkaar gezet. Dit houdt in dat de kosten voor het bouwen van een prefab bungalow een stuk lager liggen dan wanneer er wordt gekozen voor traditioneel bouwen. Informeer vrijblijvend eens naar wat het voor u zou gaan kosten.

Waarom kiezen voor prefab?

Bouwen met hout is vaak duurzamer dan traditionele bouw. Het hout van de bomen dat voor prefabricage wordt gebruikt, hebben tijdens hun leven ontzettend veel CO2 opgeslagen. Dit hout functioneert dus als het ware als een CO2 opslag van uw bungalow. Wilt u meer informatie? Lees dan alles over prefab.

Voordelen

  • Heel duurzaam
  • De bouwtijd is veel korter
  • De bouwkosten zijn een stuk goedkoper

Wij bouwen duurzaam

Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, Dit is waar Aannemer Volendam/ Prefab Volendam goed op inspelen. Bijna ieder woningontwerp kan prefab gemaakt worden als een Hout Skeletbouw woning.

Meer informatie

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan