Prefab chalet

Prefab chalet bouwen? Dan bent u bij aannemer Volendam BV aan het juiste adres. Wij hebben de expert status wanneer het gaat om prefab in de nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wat uw wensen op het gebied van prefab ook zijn: wij kunnen het leveren. Vele bouwbedrijven en aannemers laten ons al jaren de prefab onderdelen van bouwprojecten verzorgen. Wij hebben al vele prefab chalets geproduceerd en wij leggen u graag uit waarom deze manier van bouwen de toekomst is!

Het bouwen van een prefab chalet

Prefabricage is een nieuwe en bovendien ook duurzame manier van bouwen. Hierbij worden materialen vooraf op de werkplaats of in de fabriek tot maatwerk elementen gemaakt. Vervolgens worden deze elementen volledig gebruiksklaar gemaakt. Nadat deze elementen gebruiksklaar zijn gemaakt, kunnen ze naar de bouwplaats getransporteerd worden en aan elkaar gekoppeld worden. Deze bouwmethode noemt men ook wel montagebouw. Deze manier van bouwen wordt ook toegepast bij bijvoorbeeld de bouw van een:

Doordat deze elementen gebruiksklaar worden afgeleverd, heeft u minder last van alle werkzaamheden en kan het sneller afgerond worden. Bovendien zullen de kosten hierdoor ook lager zijn.

Stappenplan voor de bouw van de chalet

 1. Kennismaken / uw wensen in kaart brengen
 2. Ontwerp van het chalet
 3. Prijsopgave
 4. 3D ontwerp van het chalet
 5. Bouw van het chalet op de werkplaats
 6. Aflevering op locatie

Wat kost een prefab chalet?

De kosten van een prefab chalet zijn vooraf lastig te bepalen. De prijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal vierkante meters. Prefab Volendam BV maakt alle elementen zelf die nodig zijn voor het bouwen van een chalet. Hierdoor zijn wij dus niet afhankelijk van leveranciers. Dit zorgt ervoor dat wij snel kunnen leveren en schakelen. Dit zal de kosten om laag brengen. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

Een chalet van prefab is duurzaam

Het bouwen van chalets met hout is vaak duurzamer dan traditionele bouw. Bomen waar het hout van wordt gemaakt hebben namelijk in hun leven veel CO2 opgeslagen. Zolang dit hout van deze bomen onderdeel is van uw woning, functioneert het dus als CO2 opslag. Daarnaast kan prefab bouwen tot wel 40% aan transportbewegingen richting de bouwplaats besparen! Bent u benieuwd naar alle informatie over stikstof en prefab? Lees dan hier meer over stikstof en prefab.

Prefab chalet kopen?

Bent u van plan om een prefab chalet te kopen? Dan zet u in ieder geval een goede stap in de richting van duurzaam bouwen en leven. Wij helpen u hier uiteraard graag bij. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen met betrekking tot prefab bouwen. Het is mogelijk om ons te mailen: info@prefabvolendam.nl of te bellen: 0299-700250. Daarnaast zijn wij graag uw partner in het bouwen van dit soort chalets.

Voordelen

 • Korte bouwtijd
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Een hoge kwaliteit chalet
 • Goedkoper dan traditionele bouw
 • Tot wel 40% minder transportbewegingen

Wij bouwen duurzaam

Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, Dit is waar Aannemer Volendam/ Prefab Volendam goed op inspelen. Bijna ieder woningontwerp kan prefab gemaakt worden als een Hout Skeletbouw woning.

Meer informatie

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan