Prefab mantelzorgwoning

Hoe werkt de bouw van een prefab mantelzorgwoning?

Bij prefabricage worden materialen tot maatwerk elementen gemaakt in de fabriek of op de werkplaats. Deze elementen worden vervolgens volledig gebruiksklaar gemaakt en naar de bouwplaats getransporteerd. Deze bouwmethode wordt ook wel montagebouw genoemd. Dit is een nieuwe en duurzame manier van bouwen. Er wordt namelijk tot wel 40% aan transportbewegingen bespaard.

Doordat alle elementen gebruiksklaar worden geleverd, heeft u veel minder last van alle werkzaamheden. Hierdoor kan de bouw en plaatsing van de mantelzorgwoning een stuk sneller afgerond worden. Deze manier van bouwen wordt toegepast bij vele projecten, zoals de bouw van een:

De prijs van een prefab mantelzorgwoning

De prijs van een mantelzorgwoning van prefab is lastig te bepalen zonder de nodige informatie. De prijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Een voorbeeld hiervan is het aantal vierkante meters van de woning. Daarnaast worden de kosten ook bepaald op basis van de gewenste aanpassingen en de benodigde materialen. Om uw wensen zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen, kunt u het beste contact opnemen met ons. Zo kunnen wij een offerte op maat maken. Uiteraard is deze geheel gratis.

De duur van het bouwproces

Het bouwen van een prefab mantelzorgwoning is in de meeste gevallen snel afgerond. Alle elementen worden namelijk direct in onze werkplaats gemonteerd. Wij zijn dus niet afhankelijk van andere partijen. Hierdoor kunnen wij ontzettend snel leveren en monteren. Zo heeft u dus nauwelijks last van onze werkzaamheden. Hoelang het bouwen van een prefabricage mantelzorgwoning duurt, is ook afhankelijk van de afmetingen.

Prefab mantelzorgwoning laten bouwen?

Wilt u een prefab mantelzorgwoning laten bouwen? Dan zet u een zeer goede stap in de richting van duurzaam bouwen en wonen. Hier helpen wij u graag bij. U kunt bij ons altijd terecht met uw vragen over prefab. Ook zijn wij graag uw partner in het bouwen van deze woning. Neem direct contact met ons op of vraag een offerte aan. Het is ook mogelijk om ons te mailen: info@prefabvolendam.nl of te bellen: 0299-700250.

Voordelen

  • Korte bouwtijd
  • Een hoge kwaliteit mantelzorgwoning
  • Een stuk duurzamer dan traditionele bouw
  • Tot wel 40% minder transportbewegingen
  • De bouwkosten zijn een stuk goedkoper

Wij bouwen duurzaam

Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, Dit is waar Aannemer Volendam/ Prefab Volendam goed op inspelen. Bijna ieder woningontwerp kan prefab gemaakt worden als een Hout Skeletbouw woning.

Meer informatie

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan