Prefab gastenverblijf

Prefab gastenverblijf laten bouwen? Dan bent u bij Prefab Volendam aan het juiste adres. Wij hebben de Expert Status op het gebied van prefab in de nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij verzorgen al vele jaren de prefab-onderdelen van verschillende bouwprojecten voor aannemers en bouwbedrijven. Wij leggen u graag uit waarom Prefab Volendam dé specialist is voor het plaatsen van een geprefabriceerd gastenverblijf.

De bouw van een prefab gastenverblijf

Prefabricage is een nieuwe en duurzame manier van bouwen. Hierbij worden de elementen vooraf op de werkplaats of in een fabriek gemaakt. Deze worden vervolgens volledig gebruiksklaar naar de bouwplaats getransporteerd. Op locatie worden deze elementen vervolgens aan elkaar gekoppeld. De bouwtijd is hierdoor een stuk korter. Dit is natuurlijk heel fijn, omdat u en uw omgeving nauwelijks last heeft van de werkzaamheden. Deze manier van bouwen wordt toegepast bij vele projecten, zoals de bouw van een:

prefab gastenverblijf

Wat kost een gastenverblijf van prefab?

De kosten van een prefab gastenverblijf zijn zeer verschillend. De kosten zijn namelijk afhankelijk van de afmetingen die u wenst te bouwen. Naast het aantal vierkante meters, wordt de prijs ook bepaald op basis van de gewenste aanpassingen. Het is namelijk mogelijk om een gastenverblijf op maat te laten bouwen.

Voor een goede prijsindicatie adviseren wij u om een offerte aan te vragen. Zo weet u precies welke kosten u kunt verwachten! De kosten van een eigen woning zijn in ieder geval altijd lager dan traditionele bouw.

Een geprefabriceerd gastenverblijf is duurzaam

Bij prefabricage wordt er gebouwd met hout. Hout is een stuk duurzamer dan bouwen met andere materialen die bij traditionele bouw worden gebruikt. Hout wordt gemaakt van bomen die tijdens hun leven veel CO2 hebben opgeslagen. Zolang dit hout onderdeel is van uw woning, dan blijft dit als CO2-opslag functioneren.

Daarnaast wordt er ook tot 40% aan transportbewegingen gespaard als je prefab gaat bouwen. De onderdelen worden namelijk op de werkplaats al gebruiksklaar gemaakt. Een houten gastenverblijf is dus een stuk duurzamer dan traditionele bouw!

Hoelang duurt het bouwproces?

Het bouwen van een geprefabriceerd gastenverblijf wordt meestal afgerond in een korte tijd. Alle onderdelen worden namelijk in onze eigen werkplaats gemaakt. Ook zijn wij nauwelijks afhankelijk van andere partijen. Hierdoor kunnen wij sneller handelen en leveren. Wij streven ernaar om uw gastenverblijf van prefab in één keer binnen de afgesproken planning te leveren.

Prefab gastenverblijf laten bouwen?

Bent u van plan om een prefab gastenverblijf te laten bouwen? U zet dan een grote stap in de richting van duurzaam bouwen. Wij helpen u hier graag bij. U kunt bij ons altijd terecht met uw vragen met betrekking tot prefab. Bovendien zijn wij graag uw partner in het bouwen van een gastenverblijf. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Dan kunnen wij direct voor u aan de slag! Het is ook mogelijk om ons te mailen: info@prefabvolendam.nl of te bellen: 0299-700250.

Voordelen

  • Korte bouwtijd
  • Een hoge kwaliteit gastenverblijf
  • Een stuk duurzamer dan traditionele bouw
  • Tot wel 40% minder transportbewegingen
  • De bouwkosten zijn een stuk goedkoper

Wij bouwen duurzaam

Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, Dit is waar Aannemer Volendam/ Prefab Volendam goed op inspelen. Bijna ieder woningontwerp kan prefab gemaakt worden als een Hout Skeletbouw woning.

Meer informatie

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan