Prefab schuurwoning

Prefab schuurwoning laten bouwen? Aannemer Volendam BV heeft de expert status wanneer het om prefab in de verbouw, nieuwbouw en in de renovatie gaat. Wij hebben al vele prefab-onderdelen van bouwprojecten verzorgt voor bouwbedrijven en aannemers. Hier leest u alles over de mogelijkheden, voordelen en kosten van een prefab schuurwoning.

Hoe wordt een prefab schuurwoning gebouwd?

Bij prefabricage worden materialen in de fabriek of op de werkplaats tot maatwerk elementen gemaakt. Deze manier van bouwen is duurzaam en nieuw. De elementen worden vervolgens volledig gebruiksklaar gemaakt en naar de bouwplaats getransporteerd. Daar wordt het vervolgens aan elkaar gekoppeld. Deze bouwmethode wordt ook wel montagebouw genoemd. Doordat deze elementen gebruiksklaar worden geleverd, heeft u veel minder last van alle werkzaamheden. Het kan hierdoor ook sneller worden afgerond. Dit zal de uiteindelijke kosten naar beneden brengen. Deze manier van bouwen wordt toegepast bij vele projecten, zoals bij de bouw van een:

Wat kost een prefab schuurwoning?

De kosten van een prefab schuurwoning zijn zonder enige informatie natuurlijk lastig vast te stellen. De kosten zijn namelijk afhankelijk van allerlei factoren. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters en andere specificaties die u graag wilt. Omdat wij al onze elementen zelf maken die nodig zijn voor een schuurwoning, zijn wij niet afhankelijk van leveranciers. Hierdoor kunnen wij sneller leveren en schakelen. Hierdoor zullen de kosten lager zijn. Om uw wensen zo nauwkeurig mogelijk vast te stellen, kunt u het beste contact met ons opnemen. Zo kunnen wij een offerte op maat voor u maken! Deze is uiteraard geheel gratis.

Duurzame manier van bouwen

Prefabricage is een stuk duurzamer dan traditionele bouw. De bomen waar het hout van wordt gemaakt, hebben namelijk veel CO2 opgeslagen tijdens hun leven. Zolang dit hout onderdeel blijft van uw woning of schuur, blijft dit dus ook functioneren als CO2 opslag. Daarnaast wordt er bij deze manier van bouwen tot wel 40% aan transportbewegingen richting de bouwplaats bespaart. Hierdoor is het natuurlijk ook nog een stuk duurzamer.

Prefab schuurwoning laten bouwen?

Bent u van plan om een schuurwoning van prefab te kopen? U zet dan in elk geval een zeer goede stap in de richting van duurzaam bouwen en leven. Wij zijn graag uw partner bij dit proces. Wilt u graag meer informatie ontvangen? U kunt bij ons terecht voor al uw vragen met betrekking tot prefab bouwen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Het is ook mogelijk om ons te mailen: info@prefabvolendam.nl of te bellen: 0299-700250

Voordelen

  • Snelle bouwtijd
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Een stuk duurzamer
  • Een hoge kwaliteit schuurwoning
  • Tot wel 40% minder transportbewegingen

Wij bouwen duurzaam

Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, Dit is waar Aannemer Volendam/ Prefab Volendam goed op inspelen. Bijna ieder woningontwerp kan prefab gemaakt worden als een Hout Skeletbouw woning.

Meer informatie

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan