Prefab schuur

Prefab schuur laten bouwen? Dan bent u bij Prefab Volendam aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de Expert Status als het gaat om prefab in de nieuwbouw, verbouw en renovatie. Vele aannemers en bouwbedrijven laten ons al jaren de prefab-onderdelen van diverse bouwprojecten verzorgen. Wij leggen u graag uit waarom Prefab Volendam dé specialist is voor het plaatsen van een prefab schuur.

Hoe werkt de bouw van een prefab schuur?

Een duurzame en nieuwe manier van bouw is prefabricatie. Hierbij worden materialen vooraf op de werkplaats of in een fabriek gemaakt. Daarna worden al deze elementen volledig gebruiksklaar gemaakt. Vervolgens worden deze naar de bouwplaats getransporteerd. Deze elementen worden op locatie aan elkaar gekoppeld in de vorm van een houtskeletbouw. Een prefab schuur kan soms als één element geleverd worden. Hierdoor is het zelfs mogelijk om de schuur in één dag te plaatsen! Dit is natuurlijk heel prettig, want dan heeft u nauwelijks last van de werkzaamheden. Daarnaast is alles snel afgerond. De kosten zullen hierdoor ook lager zijn.

Deze manier van bouwen wordt toegepast bij vele projecten, zoals bij de bouw van een:

Wat kost een prefab schuur?

Alle onderdelen die voorheen binnen de bouw- of verbouw op traditionele wijze werden opgebouwd, kunnen vrijwel altijd ook op de prefab manier uitgevoerd worden. Dit betekent sneller bouwen, zónder concessies te doen aan comfort en kwaliteit. Vaak is deze manier sneller én goedkoper dan de normale manier van bouwen. Informeer vrijblijvend naar de prijzen van een schuur van prefab.

De exacte prijs van een prefab berging of prefab tuinhuis is zonder informatie lastig te bepalen. Zo is het belangrijk om het aantal vierkante meters te weten. Dit kan een kleine prefab tuinschuur zijn, maar dit kan ook een grotere schuur zijn. Daarnaast is het belangrijk voor ons om te weten of  u de prefab berging geïsoleerd wilt. Daarom kunt u het beste een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Zo kunnen wij uw wensen goed in kaart brengen en kunnen wij een prijs op maat voor u maken.

Duurzaam bouwen

Bouwen met hout is een stuk duurzamer dan bouwen met andere materialen die bij traditionele bouw worden gebruikt. Bij prefab bouwen wordt er namelijk hout gebruikt. Hout wordt gemaakt van bomen en deze hebben veel CO2 opgeslagen tijdens hun leven. Dit hout blijft als CO2-opslag functioneren, zolang dit onderdeel is van uw woning. Bovendien besparen wij dankzij prefab bouwen tot wel 40% aan transportbewegingen richting de bouwplaats! Door deze vorm van systeembouw, wordt er minder stikstof geproduceerd ten opzichte van de traditionele bouw.

Hoelang duurt het bouwproces?

Het bouwen van een prefab berging is vaak snel afgerond. Dit komt, omdat alle elementen in onze eigen werkplaats en zijn bijna niet afhankelijk van andere partijen. Hierdoor kunnen wij snel leveren. Wij streven ernaar om uw uitbouw van prefab in één keer binnen de afgesproken tijdsplanning te realiseren.

Prefab schuur laten bouwen?

Bent u van plan om een prefab berging te laten bouwen? Dan zet u een hele goede stap in de richting van duurzaam bouwen. Hier helpen wij u  heel graag bij. U kunt bij ons altijd terecht met uw vragen met betrekking tot prefab. Bovendien zijn wij graag uw partner in het plaatsen van dit soort daken. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Het is ook mogelijk om ons te mailen: info@prefabvolendam.nl of te bellen: 0299-700250

Voordelen

  • Korte bouwtijd
  • Makkelijk te plaatsen
  • Een stuk duurzamer
  • Een hoge kwaliteit schuur
  • Tot wel 40% minder transportbewegingen

Wij bouwen duurzaam

Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, Dit is waar Aannemer Volendam/ Prefab Volendam goed op inspelen. Bijna ieder woningontwerp kan prefab gemaakt worden als een Hout Skeletbouw woning.

Meer informatie

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan