Prefab schuur laten bouwen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de Expert Status als het gaat om prefab in de renovatie, verbouw en nieuwbouw. Vele aannemers en bouwbedrijven laten ons al jaren de prefab onderdelen van bouwprojecten verzorgen. Wij leggen u graag uit waarom prefab dé oplossing is voor wanneer u relatief goedkoop een aanbouw wilt laten plaatsen.

Hoe werkt de bouw van een prefab schuur?

Prefabricage is een nieuwe en duurzame manier van bouw waarbij materialen vooraf in een fabriek of werkplaats worden gemaakt. Daarna worden deze elementen volledig gebruiksklaar in de werkplaats of fabriek in elkaar gezet. Vervolgens worden alle onderdelen naar de bouwplaats getransporteerd en aan elkaar gekoppeld. Een prefab schuur kan soms als één element geleverd. Hierdoor is het zelfs mogelijk om de schuur in één dag te plaatsen! Hierdoor heeft u weinig last van alle werkzaamheden en is alles snel afgerond. Ook de kosten worden hierdoor enorm naar beneden gebracht.

Wat kost een prefab schuur?

Alle onderdelen die voorheen binnen de bouw- of verbouw op traditionele wijze werden opgebouwd, kunnen vrijwel altijd ook op de prefab manier uitgevoerd worden. Dit betekent sneller bouwen, zónder concessies te doen aan comfort en kwaliteit. Vaak is deze manier sneller én goedkoper dan de normale manier van bouwen. Informeer vrijblijvend naar de prijzen van een schuur van prefab.

De exacte prijs is zonder informatie lastig te bepalen. Daarom kunt u het beste een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen, zodat wij een prijs op maat kunnen maken.

Hoelang duurt het bouwproces?

Het bouwen van een prefab schuur is vaak snel afgerond. Dit komt, omdat alle elementen in onze eigen werkplaats en zijn bijna niet afhankelijk van andere partijen. Hierdoor kunnen wij snel leveren. Wij streven ernaar om uw uitbouw van prefab in één keer binnen de afgesproken tijdsplanning te realiseren.

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan