Prefab tuinhuis

Prefab tuinhuis laten bouwen? Dan bent u bij Prefab Volendam op de juiste plaats. Wij hebben namelijk de expert status als het gaat om prefab in de nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij bezorgen al vele jaren de onderdelen van bouwprojecten aan bouwbedrijven en aannemers. Hier leest u waarom prefab dé oplossing is voor wanneer u relatief goedkoop en duurzaam een tuinhuis wilt laten bouwen.

Het bouwen van een prefab tuinhuis

Prefabricage is een nieuwe en duurzame manier van bouwen. Bij deze methode worden materialen vooraf op de werkplaats tot maatwerk elementen gemaakt. Daarna worden deze elementen volledig gebruiksklaar gemaakt en kunnen ze naar de bouwplaats worden getransporteerd. Daar worden ze aan elkaar gekoppeld. Deze bouwmethode zorgt voor veel minder last van alle werkzaamheden. Bovendien kan het ook een stuk sneller afgerond worden. Uiteindelijk zullen de kosten bij prefab bouwen lager zijn dan bij normale bouw. Prefabricage wordt toegepast bij allerlei soorten projecten. Een aantal voorbeelden zijn:

De kosten van een prefab tuinhuis

De exacte kosten van een tuinhuis van prefab zijn zonder enige informatie lastig te bepalen. Er zijn namelijk verschillende factoren die de prijs bepalen. Een voorbeeld hiervan is het aantal vierkante meters van de tuinhuis en de benodigde materialen. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, kunt u het beste contact opnemen met ons. Zo kunnen wij een offerte op maat maken. Wij kunnen u garanderen dat de kosten lager zijn dan bij traditionele bouw. Prefab bouwen gaat namelijk een stuk sneller en de materialen kosten minder.

Is prefab bouwen duurzaam?

Bij prefabricage wordt er gebouwd met hout. Dit is een stuk duurzamer dan bouwen met andere materialen die bij traditionele bouw worden gebruikt. Hout wordt gemaakt van bomen. Deze hebben veel CO2 opgeslagen tijdens hun leven. Zolang dit hout onderdeel is van uw woning of aanbouw, blijft dit als CO2 opslag functioneren. Daarnaast besparen wij dankzij prefab bouwen tot wel 40% aan transportbewegingen richting de bouwplaats. De elementen worden namelijk gebruiksklaar naar de bouwplaats gebracht. Prefab is de manier van bouwen van de toekomst!

Prefab tuinhuis kopen?

Bent u van plan om een tuinhuis van prefab te laten bouwen? Dan zet u een goede stap richting duurzaam bouwen. Wij helpen u hier graag bij. U kunt bij ons altijd terecht met uw vragen over prefab. Daarnaast zijn wij graag uw partner in het plaatsen van dit soort tuinhuizen. Neem contact op of vraag een offerte aan! Het is ook mogelijk om ons te mailen: info@prefabvolendam.nl of te bellen: 0299-700250.

Voordelen

  • Korte bouwtijd
  • Een stuk duurzamer
  • Bouwkosten zijn lager
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Tot wel 40% minder transportbewegingen

Wij bouwen duurzaam

Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, Dit is waar Aannemer Volendam/ Prefab Volendam goed op inspelen. Bijna ieder woningontwerp kan prefab gemaakt worden als een Hout Skeletbouw woning.

Meer informatie

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan