Prefab berging

Prefab berging laten bouwen? Prefab Volendam is dé expert op heb gebied van prefab bouw. Deze duurzame bouw is gericht op de verbouw, nieuwbouw en renovatie. Wij verzorgen prefab-onderdelen van bouwprojecten voor diverse bouwbedrijven en aannemersBent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een berging als toevoeging aan uw huis? Een berging is een praktische oplossing voor wanneer u extra opbergruimte zoekt. Tegelijkertijd kan het ook een bijzondere toevoeging zijn aan uw tuin. Wij vertellen u graag over prefab bouw en de mogelijkheden die wij bieden.

Hoe wordt een prefab berging gebouwd?

Wanneer wij een prefab gebouw bouwen, starten wij met de zogeheten prefabricage. Dit is een proces waarbij wij materialen van tevoren in onze werkplaats tot maatwerk elementen produceren. Aan de hand van uw wensen wordt er een uiteindelijk ontwerp gevormd. Tijdens deze constructie worden de aparte elementen gebruiksklaar gemaakt. Deze elementen kunnen bestaan uit hout of beton materiaal. Vervolgens worden deze elementen naar de desbetreffende bouwplaats getransporteerd. Op de bouwplaats worden de elementen pas aan elkaar gekoppeld. Deze bouwmethode heet montagebouw. Deze methode wordt bij alle vormen van prefab bouw toegepast. Prefabricage wordt bijvoorbeeld ook toegepast bij de bouw van een:

Stappenplan voor de bouw

Onze jarenlange ervaring en deskundigheid binnen ons team, leidt tot een duidelijke opzet van de werkprocessen. Bij iedere soort aanvraag voor prefab bouw, bieden wij de volgende opzet aan in de vorm van het onderstaande stappenplan:

 • Kennismaking/ wensen in kaart brengen
 • Bouwpakket: Ontwerp van de berging en werktekening 
 • Prijsopgave
 • 3D-ontwerp
 • Bouw van de berging in de werkplaats
 • Aflevering op locatie

De kosten van een prefab berging

De totale kosten van een prefab berging zijn vast te stellen, zonder ontwerp en werktekening. De uiteindelijke prijs hangt af van meerdere aspecten. Denk hierbij aan informatie aangaande het soort berging en het aantal vierkante meters van het geheel. Prefab Volendam kan onderdelen groot en klein, binnen de bouw in prefab vorm uitvoeren. Hierdoor kunnen wij snel resultaat leveren, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Dit leidt tot het feit dat prefab bouw in de regel qua prijs, lager zal uitvallen dan de traditioneel bouw van gebouwen zoals een schuur, berging of garage. Om uw wensen zo nauwkeurig te verwerken naar een passend ontwerp en een accurate offerte, kunt u contact met ons opnemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Hoelang duurt het bouwproces?

De bouw van een prefab berging is vaak snel afgerond. Dit komt doordat alle elementen in onze eigen werkplaats opgeslagen staan en daarom zijn wij bijna niet afhankelijk van andere partijen en leveranciers. Hierdoor is het mogelijk om snel te kunnen werken.

Duurzaam bouwen

Bij de traditionele bouw worden de buitengevels van een gebouw steen voor steen verwerkt volgens de aangegeven bouwmethode. Bouwen met hout materiaal is vaak een stuk duurzamer dan de traditionele bouw. De bomen waar het hout van gemaakt wordt, hebben tijdens hun bestaan heel veel CO2 opgeslagen. Zolang dit hout onderdeel blijft van een bouw stelling, zal het dus ook blijven functioneren als CO2-opslag. Daarnaast kan deze manier van bouwen tot wel 40% aan transportbewegingen richting de bouwplaats besparen! Hierdoor wordt er aanzienlijk minder stikstof geproduceerd ten opzichte van de traditionele bouw. Een prefab beging, maakt dus deel uit van duurzame bouw.

Prefab berging laten bouwen?

Wilt u een prefab berging laten bouwen om extra opbergruimte te creëren? Dan zet u een zeer goede stap in de richting van duurzaam bouwen en leven. Aannemer Volendam BV helpt u daar graag bij. Neem bij vragen contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw nieuwe berging. Het is ook mogelijk om ons te mailen: info@prefabvolendam.nl of te bellen: 0299-700250. Wij zijn graag uw partner in het bouwen van prefab woningen!

Voordelen

 • Korte bouwtijd
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Duurzamer dan traditionele bouw
 • Hoge kwaliteit berging
 • Tot wel 40% minder transportbewegingen

Wij bouwen duurzaam

Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, Dit is waar Aannemer Volendam/ Prefab Volendam goed op inspelen. Bijna ieder woningontwerp kan prefab gemaakt worden als een Hout Skeletbouw woning.

Meer informatie

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan