Prefab recreatiewoning

Prefab recreatiewoning laten bouwen? Aannemer Volendam B.V. heeft de expert status als het gaat om prefab in de nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij hebben al vele prefab-onderdelen van bouwprojecten mogen verzorgen voor aannemers en bouwbedrijven. Hier leest u meer over de mogelijkheden, voordelen en kosten van een geprefabriceerde recreatiewoning.

Hoe ziet de bouw van een prefab recreatiewoning eruit?

Prefabricage is een nieuwe manier van bouwen. Bij prefabricage worden de elementen vooraf op de werkplaats of in de fabriek gemaakt. Vervolgens worden deze gebruiksklaar naar de bouwplaats getransporteerd. Op locatie worden deze elementen dan aan elkaar gekoppeld. Hierdoor is de bouwtijd een stuk korter. Dit is natuurlijk heel prettig, want zo hebben u en uw omgeving nauwelijks last van de werkzaamheden. Deze manier van bouwen wordt toegepast bij vele project, zoals bij de bouw van een:

prefab recreatiewoning

De kosten van een recreatiewoning van prefab

De prijs van een prefab recreatiewoning is zeer verschillend. De kosten zijn namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Zo bepaald het aantal vierkante meters grotendeels de prijs. Daarnaast wordt de prijs ook bepaald op basis van de gewenste aanpassingen. Voor een prijs adviseren wij u om een offerte bij ons aanvragen. Zo weet u precies welke kosten u kunt verwachten. Bovendien is deze offerte geheel gratis.

De duur van het bouwproces

Het bouwen van een geprefabriceerde recreatiewoning is meestal snel afgerond. De onderdelen worden namelijk in onze eigen werkplaats gemaakt. Ook zijn wij nauwelijks afhankelijk van andere partijen. Hierdoor kunnen wij snel handelen en leveren. Wij streven ernaar om uw recreatiewoning van prefab in één keer binnen de afgesproken planning op te leveren.

Prefab recreatiewoning laten bouwen?

Bent u van plan om en prefab recreatiewoning te laten bouwen? Dan zet u een grote stap in de richting van duurzaam bouwen. Hier helpen wij u graag bij! U kunt bij ons altijd terecht met vragen over prefab. Bovendien zijn wij graag uw partner bij het bouwen van een recreatiewoning. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Het is ook mogelijk om ons te mailen: info@prefabvolendam.nl of te bellen: 0299-700250.

Voordelen

  • Korte bouwtijd
  • Een hoge kwaliteit recreatiewoning
  • Een stuk duurzamer dan traditionele bouw
  • Tot wel 40% minder transportbewegingen
  • De bouwkosten zijn een stuk goedkoper

Wij bouwen duurzaam

Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, Dit is waar Aannemer Volendam/ Prefab Volendam goed op inspelen. Bijna ieder woningontwerp kan prefab gemaakt worden als een Hout Skeletbouw woning.

Meer informatie

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan