Prefab garage

Prefab garage laten bouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de Expert Status als het gaat om prefab in de renovatie, verbouw en nieuwbouw. Vele aannemers en bouwbedrijven laten ons al jaren de prefab onderdelen van bouwprojecten verzorgen. Wij leggen u graag uit waarom prefab dé oplossing is voor wanneer u relatief goedkoop een aanbouw wilt laten plaatsen.

Hoe word prefab garage gebouwd?

Een nieuwe en duurzamer manier van bouw is prefabricage. Hierbij worden de materialen vooraf in een fabriek of werkplaats gemaakt. Vervolgens worden deze elementen volledig gebruiksklaar gemaakt en naar de bouwplaats getransporteerd. Op locatie wordt het gekoppeld. Het is soms mogelijk om een prefab garage als één element te leveren. Hierdoor kan het in slechts één dag geplaatst worden! Prefabricage wordt ook toegepast bij de bouw van bijvoorbeeld een:

De kosten van een prefab garage

De kosten voor een prefab garage zijn vooraf lastig te bepalen zonder informatie. De prijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmetingen van de garage. Wij maken bij Prefab Volendam BV alle onderdelen zelf. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van leveranciers en kunnen wij sneller leveren en schakelen. Dit zal zorgen voor lagere kosten. De bouw van een prefab garage is vaak ook goedkoper dan de normale manier van bouwen. Om de juiste prijs voor u vast te stellen, kunt u contact met ons opnemen.

Is prefab bouwen duurzaam?

Prefab is in de regel duurzamer dan traditionele bouw. De bomen waar het hout van wordt gemaakt hebben tijdens hun leven veel CO2 opgeslagen. Zolang dit hout onderdeel is van uw woning, functioneert het dus als CO2 opslag. Bovendien besparen wij dankzij prefab bouwen tot wel 40% aan transportbewegingen richting de bouwplaats. Hierdoor is uw aanbouw op een duurzame manier gebouwd.

Hoelang duurt het bouwen van een prefab garage?

Het bouwen van een houten prefab garage is vaak snel afgerond. Dit komt, omdat alle elementen in onze eigen werkplaats en zijn bijna niet afhankelijk van andere partijen. Hierdoor kunnen wij snel leveren. Wij streven ernaar om uw uitbouw van prefab in één keer binnen de afgesproken tijdsplanning te realiseren. Uiteraard volledig afgestemd op uw wensen.

Vrijblijvend contact opnemen

Ieder project is uniek en zo behandelen wij deze dan ook. De meeste type garages en woningen zijn uit te voeren in houtskeletbouw. Prefab kan deze volledig uitwerken als kant-en-klaar bouwpakket. Daarvoor werken wij de garage netjes uit in 3d constructie- en werktekeningen. Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor de eindeloze mogelijkheden. Het is ook mogelijk om ons te mailen: info@prefabvolendam.nl of te bellen: 0299-700250.

Voordelen

  • Snelle bouwtijd
  • Enorm duurzaam
  • Een hoge kwaliteit garage
  • Tot we 40% minder transportbewegingen

Wij bouwen duurzaam

Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, Dit is waar Aannemer Volendam/ Prefab Volendam goed op inspelen. Bijna ieder woningontwerp kan prefab gemaakt worden als een Hout Skeletbouw woning.

Meer informatie

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan