Prefab garage laten bouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de Expert Status als het gaat om prefab in de renovatie, verbouw en nieuwbouw. Vele aannemers en bouwbedrijven laten ons al jaren de prefab onderdelen van bouwprojecten verzorgen. Wij leggen u graag uit waarom prefab dé oplossing is voor wanneer u relatief goedkoop een aanbouw wilt laten plaatsen.

Hoe word prefab garage gebouwd?

Prefabricage is een nieuwe en duurzame manier van bouw waarbij materialen vooraf in een fabriek of werkplaats worden gemaakt. Daarna worden deze elementen volledig gebruiksklaar naar de bouwplaats getransporteerd en aan elkaar gekoppeld. Een prefab garage kan soms als één element geleverd. Hierdoor is het zelfs mogelijk om de garage in één dag te plaatsen!

Wat kost een prefab garage?

Alle onderdelen die voorheen binnen de bouw- of verbouw op traditionele wijze werden opgebouwd, kunnen vrijwel altijd ook op de prefab manier uitgevoerd worden. Dit betekent sneller bouwen, zónder concessies te doen aan comfort en kwaliteit. Vaak is een prefab garage sneller én goedkoper dan de normale manier van bouwen. Informeer vrijblijvend naar de prijzen van een garage van prefab.

Duurzaamheid

Prefab is in de regel duurzamer dan traditionele bouw. De bomen waar het hout van wordt gemaakt hebben tijdens hun leven veel CO2 opgeslagen. Zolang dit hout onderdeel is van uw woning, functioneert het dus als CO2 opslag. Bovendien besparen wij dankzij prefab bouwen tot wel 40% aan transportbewegingen richting de bouwplaats. Hierdoor is uw aanbouw op een duurzame manier gebouwd.

Hoelang duurt het bouwen van een prefab garage?

Het bouwen van een houten prefab garage is vaak snel afgerond. Dit komt, omdat alle elementen in onze eigen werkplaats en zijn bijna niet afhankelijk van andere partijen. Hierdoor kunnen wij snel leveren. Wij streven ernaar om uw uitbouw van prefab in één keer binnen de afgesproken tijdsplanning te realiseren. Uiteraard volledig afgestemd op uw wensen.

Neem contact met ons op

Ieder project is uniek en zo behandelen wij deze dan ook. De meeste type garages en woningen zijn uit te voeren in houtskeletbouw. Pref kan deze volledig uitwerken als kant-en-klaar bouwpakket. Daarvoor werken wij de garage netjes uit in 3d constructie- en werktekeningen. Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor de eindeloze mogelijkheden.

  • Snelle bouwtijd
  • Enorm duurzaam

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan