Prefab boerderijwoning

Prefab boerderijwoning laten bouwen? Dan bent u bij Prefab Volendam op de juiste plaats. Wij hebben de expert status wanneer het gaat om prefab in de nieuwbouw, verbouw of renovatie. Wij hebben al vele jaren de prefab-onderdelen van bouwprojecten voor aannemers en bouwbedrijven mogen verzorgen. Wij leggen graag wat meer uit over deze manier van bouwen.

Hoe werkt de bouw van een prefab boerderijwoning?

Bij prefabricage worden materialen in de fabriek of op de werkplaats tot maatwerk elementen gemaakt. Deze elementen worden vervolgens volledig gebruiksklaar gemaakt en naar de bouwplaats getransporteerd. Deze bouwmethode wordt ook wel montagebouw genoemd. Dit is een nieuwe en duurzame manier van bouwen. Doordat alle elementen gebruiksklaar worden geleverd, heeft u veel minder last van alle werkzaamheden. Hierdoor kan ook alles sneller afgerond worden. Deze manier van bouwen wordt toegepast bij vele projecten, zoals bij de bouw van een:

prefab boerderij woning

De kosten van een prefab boerderijwoning

De kosten van een boerderijwoning van prefab zijn lastig te bepalen zonder de nodige informatie. De prijs is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Een voorbeeld hiervan is het aantal vierkante meters van de woning. Daarnaast worden de kosten ook bepaald op basis van de benodigde materialen en de gewenste aanpassingen. Om uw wensen zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij een offerte op maat voor u maken. Deze is uiteraard geheel gratis.

De duur van het bouwproces van een boerderijwoning

In de meeste gevallen is het bouwen van een prefab boerderijwoning snel afgerond. De reden hiervoor is dat alle elementen in onze werkplaats direct worden gemonteerd. Wij zijn dus niet afhankelijk van andere partijen waardoor wij ontzettend snel kunnen leveren en monteren. Zo heeft u dus nauwelijks last van onze werkzaamheden. Hoelang het bouwen van een prefabricage boerderijwoning duurt, is ook afhankelijk van de afmetingen.

Prefab boerderijwoning laten bouwen?

Bent u van plan om een prefab boerderijwoning te laten bouwen? Dan zet u een goede stap in de richting van duurzaam bouwen en wonen. Hier helpen wij u graag bij. Bij ons kunt u altijd terecht met uw vragen over prefab. Bovendien zijn wij graag uw partner in het bouwen van deze woning! Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Voordelen

  • Kortere bouwtijd
  • Een hoge kwaliteit boerderijwoning
  • Een stuk duurzamer dan traditionele bouw
  • Tot wel 40% minder transportbewegingen
  • De bouwkosten zijn een stuk goedkoper

Wij bouwen duurzaam

Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, Dit is waar Aannemer Volendam/ Prefab Volendam goed op inspelen. Bijna ieder woningontwerp kan prefab gemaakt worden als een Hout Skeletbouw woning.

Meer informatie

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan