Prefab containerwoning

Prefab containerwoning bouwen? Prefab Volendam heeft de expert status als het gaat om prefab in de nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij verzorgen al vele jaren de onderdelen van verschillende bouwprojecten voor bouwbedrijven en aannemers. Wij leggen u graag uit waarom prefab woningbouw de toekomst is!

Hoe werkt de bouw van een prefab containerwoning?

Prefabricage is een nieuwe manier van bouwen. Hierbij worden materialen vooraf op de werkplaats of in een fabriek gemaakt. Deze elementen worden daarna volledig gebruiksklaar gemaakt. Vervolgens worden deze naar de bouwplaats getransporteerd. Op de bouwplaats worden deze daarna aan elkaar gekoppeld in de vorm van een houtskeletbouw. Deze manier van bouwen passen wij toe bij velen projecten, zoals bij de bouw van een:

De kosten van een prefab containerwoning

De prijs van een prefab containerwoning is zonder enige informatie moeilijk vast te stellen. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters. Prefab Volendam B.V. maakt alle elementen zelf die nodig zijn voor het bouwen van een containerwoning. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en leveren. De kosten zullen daarom lager zijn dan bij traditionele bouw. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij de mogelijke kosten voor u vaststellen.

Hoelang duurt het bouwproces?

Het bouwen van een prefab containerwoning is vaak snel afgerond. Alle elementen staan namelijk in onze eigen werkplaats opgeslagen. Hierdoor zijn wij bijna niet afhankelijk van andere partijen. Het is daarom mogelijk voor ons om snel te kunnen leveren. Wij streven ernaar om het project binnen de afgesproken tijdsplanning te realiseren.

prefabricage containerwoning

Duurzaam bouwen

Bouwen met hout is een stuk duurzamer dan bouwen met andere materialen die bij traditionele bouw worden gebruikt. Hout wordt gemaakt van bomen en deze hebben veel CO2 opgeslagen tijdens hun leven. Zolang dit onderdeel blijft van uw woning, functioneert het als CO2-opslag. Bovendien besparen wij tot wel 40% aan transportbewegingen richting de bouwplaats.

Prefab containerwoning laten bouwen?

Wilt u een containerwoning laten bouwen van prefab? Dan zet u een zeer goede stap in de richting van duurzaam bouwen en leven. Prefab Volendam helpt u hier graag bij. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Het is ook mogelijk om ons te mailen: info@prefabvolendam.nl of te bellen: 0299-700250. Wij zijn graag uw partner. Bovendien kunt u altijd bij ons terecht voor advies!

  • Korte bouwtijd
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Een stuk duurzamer
  • Een hoge kwaliteit containerwoning
  • Tot wel 40% minder transportbewegingen

Wij bouwen duurzaam

Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, Dit is waar Aannemer Volendam/ Prefab Volendam goed op inspelen. Bijna ieder woningontwerp kan prefab gemaakt worden als een Hout Skeletbouw woning.

Meer informatie

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan