Prefab tiny house

Prefab tiny house laten bouwen? Dan bent u bij Prefab Volendam op de juiste plaats. Wij hebben de expert status wanneer het gaat om prefab in de nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij verzorgen al vele jaren de prefab onderdelen van bouwprojecten voor aannemers en bouwbedrijven. Wij leggen u graag meer uit over deze manier van bouwen. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen!

 

Hoe werkt de bouw van een prefab tiny house?

Prefabricage is een duurzame en nieuwe manier van bouwen. Bij deze bouwmethode worden materialen vooraf op de werkplaats of in de fabriek gemaakt. Daarna worden deze elementen gebruiksklaar gemaakt. Zodra deze gebruiksklaar zijn, worden deze naar de bouwplaats getransporteerd. Op locatie worden deze elementen aan elkaar gekoppeld. Het in elkaar zetten hiervan duurt slechts enkele dagen. U heeft dus nauwelijks last van de werkzaamheden. Daarnaast is alles snel afgerond en kunt u genieten van uw tiny house. Prefabricage wordt ook toegepast bij allerlei andere bouwprojecten, zoals bij een:

De kosten van een prefab tiny house

De kosten van een tiny house van prefab zijn lastig te bepalen zonder enige informatie. De prijs is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Een voorbeeld hiervan is het aantal vierkante meters van het huisje en de benodigde materialen. Daarnaast weegt het ook mee of u het prefab tiny house geïsoleerd wilt. Daarom kunt u het beste een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Zo kunnen wij uw wensen goed in kaart brengen en kunnen wij een prijs op maat maken.

Alle onderdelen die voorheen binnen de bouw- of verbouw op traditionele wijze werden opgebouwd, kunnen vrijwel altijd ook op de prefab manier uitgevoerd worden. Dit betekent sneller bouwen, zónder concessies te doen aan comfort en kwaliteit. Vaak is deze manier sneller én goedkoper dan de normale manier van bouwen.

Hoelang duurt het bouwproces?

Het bouwen van een prefab tiny house is meestal redelijk snel afgerond, omdat wij alle elementen in onze eigen werkplaats maken. Bovendien zijn wij nauwelijks afhankelijk van andere partijen en hierdoor kunnen wij snel leveren. Wij streven er altijd naar om het huisje binnen de afgesproken planning te realiseren.

Prefab bouwen is duurzaam

Bij prefabricage wordt er gebouwd met hout. In tegenstelling tot traditionele bouw is dit een stuk duurzamer. Hout wordt gemaakt van bomen en deze hebben veel CO2 opgeslagen tijdens hun leven. Zolang dit hout onderdeel is van een bouwwerk, functioneert dit als een CO2 opslag. Daarnaast wordt er tot wel 40% aan transportbewegingen richting de bouwplaats bespaart bij prefab bouwen. Prefab is een manier van bouwen van de toekomst!

Prefab tiny house laten bouwen?

Bent u van plan om een prefab tiny house te laten bouwen? Dan zet u een goede stap in de richting van duurzaam bouwen en wonen! Wij helpen u hier graag bij. Bij ons kunt u altijd terecht met uw vragen over prefab. Bovendien zijn wij graag uw partner in het bouwen van dit soort huizen. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Het is ook mogelijk om ons te mailen: info@prefabvolendam.nl of te bellen: 0299-700250.

Voordelen

  • Een stuk duurzamer
  • De bouwtijd is korter
  • De bouwkosten zijn lager
  • Tot wel 40% minder transportbewegingen
  • Hoogwaardige kwaliteit tiny house

Wij bouwen duurzaam

Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, Dit is waar Aannemer Volendam/ Prefab Volendam goed op inspelen. Bijna ieder woningontwerp kan prefab gemaakt worden als een Hout Skeletbouw woning.

Meer informatie

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan