Prefab overkapping

Prefab overkapping bouwen? Prefab Volendam is de expert op het gebied van prefab bouwen. Steeds meer bouwbedrijven kiezen voor prefab onderdelen van bouwprojecten, waaronder prefab overkappingen. Wij leggen u graag uit waarom prefab bouwen de toekomst is!

Het plaatsen van een prefab overkapping

Prefabricage is een nieuwe en duurzame manier van bouwen. Bij prefab bouwen worden de materialen vooraf in een fabriek of werkplaats gemaakt. Vervolgens worden deze elementen volledig gebruiksklaar gemaakt op de werkplaats of in de fabriek. Daarna kunnen alle onderdelen naar de bouwplaats getransporteerd worden en aan elkaar gekoppeld worden. Een prefab overkapping kan in sommige gevallen als één element geleverd worden. Dit betekent dat de overkapping snel geplaatst kan worden, soms zelfs in één dag! Hierdoor heeft u weinig last van alle werkzaamheden en kunnen de kosten enorm naar beneden worden gebracht. Deze manier van bouwen wordt toegepast bij vele projecten, zoals bij de bouw van een:

Stappen voor het plaatsen van een prefab overkapping

Als u contact met ons opneemt, gaan wij zorgvuldig te werk. Hieronder ziet u de stappen die wij volgen bij het plaatsen van een prefab overkapping.

  • Kennismaking en bespreken van uw wensen
  • Ontwerp van de overkapping
  • Prijsopgave
  • Productie van de overkapping in onze werkplaats
  • Aflevering en plaatsing op locatie
  • Afhandeling

Wat kost een prefab overkapping?

De kosten van een prefab overkapping zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmetingen en de materialen. Wij maken bij Prefab Volendam alle elementen die nodig zijn voor een overkapping van prefab. Hierdoor zijn wij onafhankelijk van leveranciers en kunnen wij sneller leveren en schakelen. Hierdoor zullen de kosten lager zijn. Om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen, kunt u contact met ons opnemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen.

Is prefab bouwen duurzaam?

Prefab bouwen is duurzamer dan traditionele bouw. Het hout dat gebruikt wordt bij de bouw van prefab overkappingen functioneert namelijk als CO2 opslag zolang het onderdeel is van uw woning. Bovendien kan prefab bouwen tot wel 40% aan transportbewegingen richting de bouwplaats besparen!

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een prefab overkapping? Het is een duurzame en snelle manier van bouwen. Wij helpen u graag verder. U kunt bij ons altijd terecht met uw vragen over prefab bouwen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of voor het aanvragen van een offerte. U kunt ons mailen op info@prefabvolendam.nl of bellen op 0299-700250.

Wij bouwen duurzaam

Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, Dit is waar Aannemer Volendam/ Prefab Volendam goed op inspelen. Bijna ieder woningontwerp kan prefab gemaakt worden als een Hout Skeletbouw woning.

Meer informatie

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan