Prefab tuinkantoor

Prefab tuinkantoor laten bouwen? Aannemer Volendam BV is dé expert op heb gebied van prefab bouw. Deze duurzame bouw is gericht op de verbouw, nieuwbouw en renovatie. Wij verzorgen al vele jaren prefab-onderdelen van bouwprojecten voor diverse bouwbedrijven en aannemers. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een kantoor aan huis? Een tuinkantoor is een praktische oplossing voor wanneer u een geschikte kantoorruimte zoekt. Tegelijkertijd is het ook een bijzondere toevoeging aan de tuin. Wij vertellen u graag over prefab bouw en de mogelijkheden die wij bieden.

Hoe wordt een prefab tuinkantoor gebouwd?

Wanneer wij een tuinkantoor bouwen, starten wij met de zogeheten prefabricage. Prefabricage is een proces waarbij wij materialen vooraf in onze werkplaats tot maatwerk elementen produceren. Aan de hand van uw wensen wordt er een uiteindelijk ontwerp gevormd. Gedurende dit prefabricage proces wordt de zogeheten ruwbouw door ons team in aparte elementen aangemaakt. Tijdens deze constructie worden de aparte elementen gebruiksklaar gemaakt. Deze elementen kunnen van hout of beton materiaal zijn gemaakt. Daarna worden deze elementen naar de bouwplaats getransporteerd. Vervolgens worden de elementen op de bouwplaats pas aan elkaar gekoppeld. Deze bouwmethode noemt men ook wel montagebouw. Montagebouw wordt bij alle vormen van prefab bouw toegepast.

Stappenplan voor de bouw van een prefab tuinkantoor

Onze jarenlange ervaring en deskundigheid binnen ons team, leidt tot een duidelijke opzet van de werkprocessen. Bij iedere soort aanvraag bieden wij deze opzet aan in de vorm van het volgende stappenplan:

 • Kennismaking/ wensen in kaart brengen
 • Bouwpakket: Ontwerp van het tuinkantoor en werktekening
 • Prijsopgave
 • 3D-ontwerp
 • Bouw van het tuinkantoor in de werkplaats
 • Aflevering op locatie

De kosten van een prefab tuinkantoor

De totale kosten van een prefab kantoor zijn zonder enige informatie uiteraard moeilijk vast te stellen. De uiteindelijke prijs hangt af van meerdere aspecten. Denk hierbij aan details zoals het soort kantoor en het aantal vierkante meters van het gebouw. Prefab Volendam kan vrijwel alle grote onderdelen binnen de bouw in prefab vorm uitvoeren. Hierdoor kunnen wij snel resultaat leveren, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Dit resulteert in het feit dat prefab bouw in de regel qua prijs, lager zal uitvallen dan daarentegen, de traditioneel bouw van gebouwen zoals een berging, tuinhuis of tuinkantoor. Om uw wensen zo nauwkeurig mogelijk in kaart te kunnen brengen, kunt u contact met ons opnemen. Zo kunnen wij de juiste prijs voor u vaststellen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Duurzaam bouwen

Bij de traditionele bouw worden de buitengevels van een gebouw steen voor steen verwerkt volgens de aangegeven bouwmethode. Bouwen met hout materiaal is vaak een stuk duurzamer dan de traditionele bouw. De bomen waar het hout van gemaakt wordt, hebben tijdens hun bestaan heel veel CO2 opgeslagen. Zolang dit hout onderdeel blijft van een bouw stelling, zal het dus ook blijven functioneren als CO2-opslag. Daarnaast kan deze manier van bouwen tot wel 40% aan transportbewegingen richting de bouwplaats besparen! Hierdoor wordt er aanzienlijk minder stikstof geproduceerd ten opzichte van de traditionele bouw. Prefab bouwen is dus een zeer duurzame manier van bouwen.

Hoelang duurt het bouwproces van een tuinkantoor?

Het bouwen van een prefab tuinkantoor is vaak snel afgerond. Dit komt doordat alle elementen in onze eigen werkplaats opgeslagen staan en daarom zijn wij bijna niet afhankelijk van andere partijen. Hierdoor is het mogelijk om voor ons snel te kunnen leveren. Wij streven ernaar om uw uitbouw van prefab in één keer binnen de afgesproken tijdsplanning te realiseren. Deze manier van bouwen wordt toegepast bij vele projecten, zoals bij de bouw van een:

Prefab tuinkantoor laten bouwen?

Wilt u een prefab tuinkantoor laten bouwen om een fijne werkomgeving te creëren? Dan zet u een zeer goede stap in de richting van duurzaam bouwen en leven. Aannemer Volendam BV helpt u daar graag bij. Neem vrijblijvend contact op voor het aanvragen van een offerte. Het is ook mogelijk om ons te mailen: info@prefabvolendam.nl of te bellen: 0299-700250Wij zijn graag uw partner in het bouwen van prefab woningen! Bovendien kunt u altijd advies bij ons opvragen.

Voordelen

 • Korte bouwtijd
 • Een hoge kwaliteit tuinkantoor
 • Een stuk duurzamer dan traditionele bouw
 • Tot wel 40% minder transportbewegingen
 • Goedkoper dan traditionele bouw

Wij bouwen duurzaam

Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, Dit is waar Aannemer Volendam/ Prefab Volendam goed op inspelen. Bijna ieder woningontwerp kan prefab gemaakt worden als een Hout Skeletbouw woning.

Meer informatie

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan