Prefab kapschuur

Prefab kapschuur bouwen? Prefab Volendam heeft de expert status als het gaat om prefab in de nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij verzorgen al vele jaren de onderdelen van verschillende projecten voor bouwbedrijven en aannemers. Lees hier alles over een prefab kapschuur!

De bouw van een prefab kapschuur

Prefabricage is een nieuwe manier van bouwen. Hierbij worden materialen vooraf op de werkplaats of in een fabriek gemaakt. Deze elementen worden daarna volledig gebruiksklaar gemaakt. Vervolgens worden deze naar de bouwplaats getransporteerd. Op de bouwplaats worden deze daarna aan elkaar gekoppeld in de vorm van een houtskeletbouw. Deze manier van bouwen passen wij toe bij velen projecten, zoals bij de bouw van een:

Prijs van een prefab kapschuur

Zonder enige informatie is het moeilijk om de prijs van een prefab kapschuur te bepalen. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan het aantal vierkante meters. Prefab Volendam B.V. maakt alle elementen die nodig zijn om een ​kapschuur te bouwen. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en leveren. Daarom zullen de kosten lager zijn dan bij traditionele constructie. Om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij eventuele kosten voor u bepalen.

Hoelang duurt het bouwproces?

Het bouwen van een prefab kapschuur is meestal redelijk snel afgerond, omdat wij alle elementen in onze eigen werkplaats maken. Bovendien zijn wij nauwelijks afhankelijk van andere partijen en hierdoor kunnen wij snel leveren. Wij streven er altijd naar om de schuur binnen de afgesproken planning te realiseren.

prefabricage containerwoning

Duurzaam bouwen

Gebouwen van hout zijn duurzamer dan gebouwen van andere materialen die in de traditionele bouw worden gebruikt. Hout wordt gemaakt van bomen, die gedurende hun hele leven grote hoeveelheden koolstofdioxide opslaan. Zolang het een onderdeel van uw huis blijft, kan het worden gebruikt als CO2-opslag. Bovendien besparen wij tot wel 40% aan transportbewegingen richting de bouwplaats.

Prefab kapschuur laten bouwen?

Wilt u een containerwoning laten bouwen van prefab? Dan zet u een zeer goede stap in de richting van duurzaam bouwen en leven. Prefab Volendam helpt u hier graag bij. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Het is ook mogelijk om ons te mailen: info@prefabvolendam.nl of te bellen: 0299-700250. Wij zijn graag uw partner. Bovendien kunt u altijd bij ons terecht voor advies!

Wij bouwen duurzaam

Het betekent verantwoord omspringen met water, energie en grondstoffen, Dit is waar Aannemer Volendam/ Prefab Volendam goed op inspelen. Bijna ieder woningontwerp kan prefab gemaakt worden als een Hout Skeletbouw woning.

Meer informatie

Klaar om een project met ons te starten?

Vraag offerte aan